Deltid

Tycker du att mode, kläder och textil är lika viktigt som luften du andas? Då kommer du att trivas på Stockholms Tillskärarakademi. Skolan grundades 1913 och tillhör idag en av de främsta inom mönsterkonstruktion, sömnad, skrädderi och design.

Våra utbildningar vänder sig till såväl nybörjare som yrkesverksamma. Alla lärare har en gedigen bransch- och yrkeserfarenhet och genom åren har vi knutit till oss en mängd inspirerande designers, modetecknare, trend- och färgkonsulter som gästföreläsare. Din tid på skolan kommer att bli intensiv och vara full av utmaningar. Du lär dig ett gediget hantverk samtidigt som du får redskap och utlopp för din kreativitet.

Här kan du läsa mer om våra deltidsutbildningar som startar höst och vår, om inget annat anges. Till exempel finns Lilla Modelinjen på dag- och kvällstid samt helg, för dig som är nybörjare eller har gått en mindre kurs inom sömnad eller modeteckning. 

Välkommen till "Öppen lektionsdörr"!

Vi hälsar dig välkommen om du vill besöka oss i vår verksamhet, kom gärna under lektionstid och träffa studerande och lärare, maila eller ring för att boka tid.

Deltid Start Längd
Inköp - Konfektion 17 januari 2019 1 termin
Lilla Modelinjen Dag 2 terminer
Lilla Modelinjen Helg 2 februari 2019 2 terminer
Lilla Modelinjen Kväll 2 terminer
Stylist 2 terminer