Gillar du mode och design?

Vårt gymnasium fungerar som en bred språngbräda rakt in i modevärlden. På tre år får du en bra grundutbildning som gör dig rustad för fortsatta studier inom konst och design.

Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium är en liten, personlig skola som ligger ett stenkast från Odenplan. Vi ligger i samma ”modehus” som Stockholms Tillskärarakademi vilket skapar unika förutsättningar för dig som vill utveckla din kreativitet. Hos oss får du en bra grund att stå på inför fortsatta studier och jobb inom mode- och designbranschen.

Varmt välkommen att börja din moderesa tillsammans med oss!

Hantverksprogrammet

Hantverksprogrammet

På hantverksprogrammet får du lära dig att tillverka egendesignade kläder. Utbildningen ger dig stora möjligheter att söka dig vidare till mode- och designutbildningar i hela världen.

Läs mer om Hantverksprogrammet

Ger Hantverksprogrammet högskolebehörighet?

SYV om Hantverksprogrammet

Många sökande som är intresserade av Hantverksprogrammet är osäkra på vilken högskolebehörighet den ger. Vår Studie- och yrkesvägledare Lars Nyquist reder ut begreppen.

Vill du byta till Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium?

Byt till STAG

Kontakta oss idag så tittar vi på dina förutsättningar för att klara ett byte. 

Läs mer

Intervjuer

Intervjuer

Vill du veta mer om skolan? Möt oss på skolan i intervjuer och korta filmklipp.

Till intervjuerna

Följ gymnasiet på Instagram

 

Bilder från skolan

Bildgallerier

Vår skolpeng stannar i skolan

Stockholms Tillskärarakademis Gymnasium ägs av studieförbundet Medborgarskolan - en ideell organisation som återinvesterar allt överskott tillbaka in i skolverksamheten. 

Läs mer