Intresseanmälan Stylist, avser hösten 2022

Information

Lärare
Emilie Lantz
Startdatum
9 september 2022
Dag och tid
Fredagar 09:30-16:00
Kurslängd
110 timmar
Plats
Stockholms Tillskärarakademi
Hagagatan 23 A, plan 2
Här får du lära dig allt du behöver för att kickstarta din karriär som stylist.

Om kursen

Anmälan
Detta är en intresseanmälan till deltidsutbildningen Stylist och avser hösten 2022. En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande. När deltidsutbildningen öppnar upp för anmälan, kommer du som gjort en intresseanmälan, att få ett meddelande med en länk från oss till din mail. Du kan då välja om du vill göra en anmälan/boka in dig på deltidsutbildningen. Stylist kostar 28 950 kr, vi fakturerar terminsvis och delbetalning är möjligt!

 
Om utbildningen
Här får du lära dig allt du behöver för att kickstarta din karriär som stylist. 

Undervisningen är fördelad på de olika områden som behövs för att kunna arbeta som stylist inom mode; såsom digital bildbehandling, modehistoria, modeteckning, materiallära och ändringssömnad. Du får öva på att genom oväntade kombinationer hitta nya vägar att förstärka ett varumärke enligt kundens önskemål, och hur du kommunicerar med dina uppdragsgivare för att nå bästa möjliga resultat.  Du får även träna dig i att skriva enklare redaktionella texter, vilket är viktigt om du jobbar mot exempelvis modemagasin eller bokförlag.

Upplägg
Kursen går på fredagar och varannan vecka under två terminer, 20 sammankomster och 110 timmar. Planerad start 26 augusti 2022.

 

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs, men det är meriterande att ha erfarenhet från branschen t ex butiksvana. Du bör ha ett passionerat intresse för trender och modehistoria. 

 

Lärare
Emilie Lantz m fl.

 

Kursmaterial
Visst kursmaterial ingår.

 

Övrig info
Inför första kurstillfället önskar vi att du gör ett presentationsmoodboard som representerar vem du är just nu. Du kommer få mer information om detta i god tid före utbildningen startar. 

 

Varmt välkommen med din intresseanmälan och senare med din ansökan!

Kontakt

Kontaktperson

Tillskärarakademin 010-1576440

En del av studieförbundet Medborgarskolan