Kurser inom design, mönsterkonstruktion och sömnad

Alla kurser
Våra kurser inom design, mönsterkonstruktion och sömnad riktar sig till dig som älskar att sy, designa kläder och som vill lära dig mer om mode och textil. Vare sig det är din hobby eller ditt yrke så är du alltid välkommen till oss på Stockholms Tillskärarakademi! Här hittar du allt du behöver inom mode.

Kurser för alla som älskar kläder, mode och design!

Läs vidare om "Designkurser"

Design

Hos oss finns kurser inom design som passar både nybörjare och dig som redan arbetar i branschen och vill vidareutveckla dina kunskaper.

Design
Läs vidare om "Sömnadskurser"

Sömnad

Utveckla dina kunskaper i sömnad! Våra grundkurser i sömnad riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som har sytt tidigare, men vill lära dig sy "på riktigt". Vi går igenom allt från grunden, steg för steg, så att alla hänger med.

Sömnad
Läs vidare om "Om Stockholms Tillskärarakademi"

Om Stockholms Tillskärarakademi

Stockholms Tillskärarakademi tillhör idag en av de främsta i landet inom mönsterkonstruktion, sömnad, skrädderi och design.
Läs vidare om "Om Stockholms Tillskärarakademi"
Läs vidare om "Lärare"

Lärare på Stockholms Tillskärarakademi

Flera lärare arbetar parallellt samtidigt som de undervisar, det ger dig som studerande en nära förankring till yrkeslivet via våra lärare.
Läs vidare om "Lärare"

Aktuellt

Visa föregående artikel
Stylist

Arbeta som stylist

Detta är jobbet för dig som är en fixare, och som älskar att experimentera med stilar och accessoarer. Du är en innovatör med stor fantasi, passion och lust att...

Deltidsutbildning
2 oktober 2018
Läs vidare om "Arbeta som stylist"
Visa nästa artikel