Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Kurser inom design, mönsterkonstruktion och sömnad

Alla kurser
Våra kurser inom design, mönsterkonstruktion och sömnad riktar sig till dig som älskar att sy, designa kläder och som vill lära dig mer om mode och textil. Vare sig det är din hobby eller ditt yrke så är du alltid välkommen till oss på Stockholms Tillskärarakademi! Här hittar du allt du behöver inom mode.

Kurser för alla som älskar kläder, mode och design!

Läs vidare om "Designkurser"

Design

Hos oss finns kurser inom design som passar både nybörjare och dig som redan arbetar i branschen och vill vidareutveckla dina kunskaper.

Design
Läs vidare om "Sömnadskurser"

Sömnad

Utveckla dina kunskaper i sömnad! Våra grundkurser i sömnad riktar sig både till dig som är nybörjare och till dig som har sytt tidigare, men vill lära dig sy "på riktigt". Vi går igenom allt från grunden, steg för steg, så att alla hänger med.

Sömnad

Missa inte

Läs vidare om "Kursnyheter"
Nyhet

Här har vi samlat alla våra aktuella kursnyheter

Här har vi samlat alla våra aktuella kursnyheter!
Läs vidare om "Kursnyheter"
Läs vidare om "Mönsterkonstruktionskurser"

Mönsterkonstruktion

Lär dig mönsterkonstruktion, antingen från grunden eller bygg vidare på tidigare kunskaper med någon av våra fortsättningskurser med mer specialiserade inriktningar.
Läs vidare om "Mönsterkonstruktionskurser"

Yrkesroller

Läs vidare om "Arbeta som damskräddare"
Yrkesroll

Arbeta som damskräddare

Som skräddare arbetar du antingen i en sömnadsateljé eller i ett skrädderi. Även större företag kan ha behov av skräddare, så dina anställningsmöjligheter är goda.

Läs vidare om "Arbeta som stylist"
Yrkesroll

Arbeta som stylist

Detta är jobbet för dig som är en fixare, och som älskar att experimentera med stilar och accessoarer. Du är en innovatör med stor fantasi, passion och lust att inspirera andra.

Läs vidare om "Arbeta som modedesigner"
Yrkesroll

Arbeta som modedesigner

Du älskar att skapa kläder och mode, och du är en kreativ och nyfiken problemlösare med stor energi. Idag är konkurrensen om jobben hård, så du måste vara beredd på att utbilda dig inom flera områden i genren, och inte vara typen som ger upp i första taget.