Intresseanmälan

Hos oss på Stockholms Tillskärarakademi finns heltidsutbildningar som vänder sig till såväl nybörjare som yrkesverksamma. Oavsett vilken utbildning du väljer så kommer din tid på skolan bli intensiv och full av roliga utmaningar.

Stockholms Tillskärarakademi erbjuder följande heltidsutbildningar

  • Mönsterkonstruktion och Design (1 år) är en grundutbildning som passar dig som planerar för en framtid i modebranschen. Här får du rätt förutsättningar för att lyckas med dina fortsatta studier och ditt yrkesval.
  • Designprocess – Mode (1 år) är en yrkesförberedande påbyggnadsutbildning som passar dig som siktar på att bli modedesigner. På utbildningen får du kvalificerat yrkeskunnande inom modedesign.
  • 3D-visualiserare inom mode och konfektion (halvår) är en pågyggnadsutbildning för dig som vill få avancerade kunskaper inom mönsterhanteringsprogram. Efter den här utbildningen blir du expert på att visualisera digitala prototyper och säljprover i 3D.
  • Mönsterkonstruktör (1 år) är en YH-utbildning för dig som redan har goda förkunskaper inom området men som vill fördjupa dina kunskaperna med avancerad manuell och digital mönsterkonstruktion för att kunna arbeta som mönsterkonstruktör efter avslutad utbildning.
  • Skräddare – inriktning dam och klänning (3 år) är en YH-utbildning där du lär dig avancerad skrädderikonst för att du efter utbildningen ska kunna arbeta som skräddare.