Våra heltidsutbildningar vänder sig till såväl nybörjare som yrkesverksamma. Oavsett vilken utbildning du väljer så kommer din tid på skolan bli intensiv och full av roliga utmaningar.

Stockholms Tillskärarakademi erbjuder följande heltidsutbildningar

  • Mönsterkonstruktion och Design (1 år) En gedigen grundutbildning som ger dig rätt förutsättningar för att lyckas med dina fortsatta studier och ditt yrkesval.
  • Designprocess – Mode (1 år) En yrkesförberedande påbyggnadsutbildning som leder till ett kvalificerat yrkeskunnande inom modedesign.
  • 3D-visualiserare inom mode och konfektion (halvår) efter den här utbildningen blir du expert på att visualisera digitala prototyper och säljprover i 3D.
  • Mönsterkonstruktör (1 år) YH-utbildningen Mönsterkonstruktör ger dig den kompetens som är nödvändig för att du ska kunna arbeta som mönsterkonstruktör.
  • Skräddare – inriktning dam och klänning (3 år) På YH-utbildningen Skräddare – Inriktning dam och klänning lär du dig avancerad skrädderikonst för att du efter utbildningen ska kunna arbeta som skräddare.

Aktuellt

Visa föregående artikel
Studerande arbetar med 3D på dator
3D-visualiserare

3D inom mode är framtiden

– Jag läste om den nya utbildningen 3D-visualiserare inom mode och konfektion och tänkte att det lät ju jättehäftigt, den utbildningen vill jag gå! Att arbeta m...

Heltidsutbildning
18 oktober 2023
Läs vidare om "3D inom mode är framtiden"
Visa nästa artikel