Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Våra heltidsutbildningar vänder sig till både nybörjare och yrkesverksamma. Vi erbjuder både en komplett grundutbildning likväl som två specialiserade fortsättningsutbildningar. Oavsett vilken utbildning du väljer så kommer din tid på skolan bli intensiv och full av roliga utmaningar.

På Stockholms Tillskärarakademi finns tre heltidsutbildningar. Mönsterkonstruktion och design är en ettårig komplett grundutbildning som ger dig rätt förutsättningar att lyckas med dina fortsatta studier. Fortsättningsutbildningarna Skräddare – inriktning Dam och Klänning är treårig medan Mönsterkonstruktör pågår under ett år. Dessa två YH-utbildningar är mer specialiserade och ger dig den kunskap och kompetens som är nödvändig för att sedan kunna arbeta inom respektive yrkesområde. Utbildningarna börjar hösten 2019 med undantag för Skräddare – inriktning Dam och klänning som startar i januari 2021.

Välkommen att besöka oss!

Vi hälsar dig välkommen om du vill besöka oss i vår verksamhet, kom gärna under lektionstid och träffa studerande och lärare. Läs mer här.

YH-utbildning & Konst- och Kulturutbildning