Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Sök nu till höstens heltids- och deltidsutbildningar!

I augusti startar Mönsterkonstruktion och design (1 år) och Mönsterkonstruktion (1 år, YH-utbildning). Våra heltidsutbildningar – en komplett grundutbildning och två specialiserade fortsättningsutbildningar – vänder sig till såväl nybörjare som yrkesverksamma. Oavsett vilken utbildning du väljer så kommer din tid på skolan bli intensiv och full av roliga utmaningar.

Stockholms Tillskärarakademi erbjuder följande heltidsutbildningar: Mönsterkonstruktion och design (1 år) – en komplett grundutbildning som ger dig rätt förutsättningar att lyckas med dina fortsatta studier – samt YH-utbildningarna Skräddare – inriktning Dam och Klänning (3 år) och Mönsterkonstruktör (1 år). YH-utbildningarna är fortsättningsstudier för dig som gått en grundutbildning, de är mer specialiserade och ger den kunskap och kompetens du behöver för att kunna arbeta inom respektive yrkesområde. Utbildningarna börjar hösten 2019 med undantag för Skräddare – inriktning Dam och klänning som startar i januari 2021.

Välkommen att besöka oss!

Vi hälsar dig välkommen om du vill besöka oss i vår verksamhet, kom gärna under lektionstid och träffa studerande och lärare. Läs mer här.

YH- & Konst- och Kulturutbildningar

Inspiration

Läs vidare om “Portfolios”

Portfolios VT 2018

Bilder ur portfolios som visar avgångselevernas arbeten från utbildningen Mönsterkonstruktion och design.

Läs vidare om “Vernissage på Gretas”

Vernissage på Gretas

Fredagen den 7/12 klockan 18.00 slogs dörrarna upp till utställningen Beyond the Silhouette på Gretas, Haymarket, vid Hötorget i Stockholm.

Läs vidare om “Slututställning! - Mönsterkonstruktion och Design”

Slututställning! - Mönsterkonstruktion och Design

Efter månader av hårt arbete är det nu äntligen dags att visa slutresultatet i en eklektisk utställning fylld av spännande ideér och fascinerande skärningar.