Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Elever deltar i undervisning
Elever deltar i undervisning

Vuxenutbildningar

Tycker du att mode, kläder och textil är lika viktigt som luften du andas? Då kommer du att trivas på Stockholms Tillskärarakademi! Vi erbjuder vuxenutbildningar på hel- och deltid med inriktningar som passar både nybörjare och yrkesverksamma. Deltidsutbildningarna bidrar till större flexibilitet då vi erbjuder utbildningar på helger samt under dag- och kvällstid.

Våra utbildningar på heltid och deltid

Inspiration

Läs vidare om "Portfolios old"
Portfolios

Bilder ur portfolios med avgångselevernas arbeten.

Bilder ur portfolios med avgångselevernas arbeten från utbildningen Mönsterkonstruktion och design.

Läs vidare om "Alice och Kevin gjorde kulturministerns Nobelklänning"
Intervju med f.d. studerande

Alice och Kevin gjorde kulturministerns Nobelklänning

Alice Svensson Brostedt och Kevin Nilsson är Beckmansstudenterna som stod bakom kulturminister Amanda Linds känning till Nobelfesten 2019. Utifrån temat eld har studenterna skapat ett alster som ska föra tankarna till klimatförändringar och skogsbränder. (omslagsfoto av Ninni Andersson/Beckmans pressrum)

Läs vidare om "Vernissage på Gretas"
Artikel

På utställningen Beyond the Silhouette visas unika plagg av råväv

För andra året i rad håller studerande från Stockholms Tillskärarakademi utställning på Gretas café, Haymarket, vid Hötorget i Stockholm. Den sjunde december (2018) klockan 18.00 slogs dörrarna upp till utställningen Beyond the Silhouette. Med inspiration från hotellets atmosfär har de studerande konstruerat helt unika plagg med råväv som enda material.