Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Våra deltidsutbildningar vänder sig till såväl nybörjare som yrkesverksamma och är perfekta för dig som vill kombinera studier med exempelvis arbete. Till hösten startar deltidsutbildningarna Inköpare Mode – intensiv, Stylist och Modelinjen - Dag/Kväll.

Våra deltidsutbildningar

Intervjuer

Läs vidare om "Inger Hemgren"
Mönsterkonstruktion och Design

Om grundutbildningen och produktioner utomlands

Inger Hemgren är sömnadslärare på Stockholms Tillskärarakdemis grundutbildning Mönsterkonstruktion och Design. Hon har undervisat på skolan i över 20 år och driver parallellt med undervisningen egen verksamhet där hon bl.a. producerar kläder i Estland.

Läs vidare om "Det senaste inom mönsterkonstruktion"
Mönsterkonstruktör

Mönsterkonstruktörerna arbetar med plagg i 3D

Vera Karlsson arbetar som mönsterkonstruktör och undervisar i datordesign och digital mönsterhantering på Stockholms Tillskärarakademi. Sedan höstterminen 2019 håller hon i undervisningen av CLO 3D - ett helt nytt program för mönsterkonstruktion och design, där man visualiserar och modellerar sina plagg i 3D.

Läs vidare om "Ta steget och förverkliga dina idéer som entreprenör inom mode!"
Entreprenörskap Mode – från idé till företag

Ta steget och förverkliga dina idéer som entreprenör inom mode!

Vill du arbeta med entreprenörskap med inriktning mot mode? Vi erbjuder en deltidsutbildning där du får de kunskaper som behövs i entreprenörskap och företagande för att du ska kunna förverkliga dina idéer, skapa ett eget varumärke och driva ditt företag framåt.