Cookies ger oss information om hur du använder sajten, så att vi kan förbättra upplevelsen för dig. Läs mer om cookies här.

Våra deltidsutbildningar vänder sig till såväl nybörjare som yrkesverksamma och är perfekta för dig som vill kombinera studier med exempelvis arbete. Till våren startar deltidsutbildningarna Inköpare Mode – intensiv och Modelinjen - Helg.

Till deltidsutbildningarna Modelinjen - Helg och Modelinjen - Dag med start 2021 kan du redan idag göra en intresseanmälan, du får då information när vi öppnar upp för anmälan.

Kom och besök oss!

Vi hälsar dig välkommen om du vill besöka oss i vår verksamhet, kom gärna under lektionstid och träffa studerande och lärare, maila eller ring för att boka tid. Läs mer här.

Våra deltidsutbildningar

Intervjuer

Läs vidare om "Stylisten berättar"
Stylist

Emilie Lantz berättar om stylistutbildningen

Emilie Lantz är huvudlärare på Tillskärarakdemins stylistutbildning och har drygt tio års nationell och internationell erfarenhet från stylistyrket. Hon är utbildad vid Tillskärarakdemin, The Royal Danish Academy of fine art i Köpenhamn samt Beckmans kvällsskola. – ”Man kan säga att designers skapar godiset men att det är stylisten som väljer ur godispåsen.”

Läs vidare om "Ta steget och förverkliga dina idéer som entreprenör inom mode!"
Entreprenörskap Mode – från idé till företag

Ta steget och förverkliga dina idéer som entreprenör inom mode!

Vill du arbeta med entreprenörskap med inriktning mot mode? Vi erbjuder en deltidsutbildning där du får de kunskaper som behövs i entreprenörskap och företagande för att du ska kunna förverkliga dina idéer, skapa ett eget varumärke och driva ditt företag framåt.

Läs vidare om "Print Design – från idé till färdigt mönster"
Print Design

Print Design – från idé till färdigt mönster

En blick runt om i klassrummet berättar tydligt att här sitter en grupp personer som älskar mönster, alla bär kläder som är mer eller mindre mönstrade. I gruppen sticker ändå Malin ut från mängden. Hon har medvetet klätt sig i färgstarka kulörer med matchande mönster. Det är uppenbart att hon är intresserad av mode, design, textilier, mönster och styling. Jag ville veta lite mer om Malin och vad hennes mål är med kursen Print Design, och ställde därför några frågor till henne.