Elever arbetar med mönsterkonstruktion
Elever arbetar med mönsterkonstruktion
Start 15 januari 2024

Sök till grundutbildningen Mönsterkonstruktion och Design

Läs mer och ansök här

Aktuellt

Läs vidare om "Skillnaden mellan 3D-visualiserare och Mönsterkonstruktör?"
Utbildning

Skillnaden mellan 3D-visualiserare och Mönsterkonstruktör?

På Stockholms Tillskärarakademi har vi två YH-utbildningar inom mönsterkonstruktion, båda är påbyggnadsutbildningar. Den ena är den ettåriga utbildningen Mönsterkonstruktör och den andra, som är helt ny för 2023, heter 3D-visualiserare inom mode och konfektion och pågår under ett halvår.

Läs vidare om "En utbildning för dig som vill bli modedesigner"
Utbildning

En utbildning för dig som vill bli modedesigner

Drömmer du om att bli modedesigner? Har du ett brinnande intresse för mode och hållbarhet? Då är vår påbyggnadsutbildning Designprocess – Mode något för dig. Här får du arbeta med alla de uppgifter som en modedesigner kan ställas inför – från idé till produktion.

Läs vidare om "Hållbarare framtid för modebranschen"
Utbildning

Hållbarare framtid för modebranschen

På YH-utbildningen 3D-visualiserare inom mode och konfektion lär du dig visualisera mönsterkonstruktion med hjälp av 3D, så att du på ett hållbart och enkelt sätt kan se din design direkt på skärmen. Här får du kunskaper som gynnar hållbara processer och arbetssätt vilket efterfrågas inom modebranschen. Yrkesområdet är relativt nytt vilket bidrar till många nya spännande framtidsmöjligheter.

Läs vidare om "Lär dig mönsterkonstruktörens alla arbetsmoment"
Utbildning

Lär dig mönsterkonstruktörens alla arbetsmoment

På den ettåriga YH-utbildningen Mönsterkonstruktör får du lära dig alla arbetsmoment i processen att tillverka mönster för textila plagg som ingår i en mönsterkonstruktörs yrkesroll.

Läs vidare om "Påbörja din framtid i modebranschen hos oss"
Utbildning

Påbörja din framtid i modebranschen hos oss

Grundutbildningen Mönsterkonstruktion och Design är en Konst- och kulturutbildning som pågår under ett år. Utbildningen passar dig som har ett brinnande intresse för mode och design och som satsar på att söka till någon av de högre design- eller modeutbildningarna i Sverige eller utomlands.

Läs vidare om "Stockholms Tillskärarakademi utbildar framtidens modedesigners"
Utbildning

Stockholms Tillskärarakademi utbildar framtidens modedesigners

Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) har beviljat Stockholms Tillskärarakademi att starta den nya Konst- och Kulturutbildningen Designprocess – Mode med start hösten 2023.