Branschnära utbildningar

Stockholms Tillskärarakademis ledningsgrupp samt samarbetspartners från modebranschen, näringslivet och myndigheter bidrar alla med aktuell information och kompetens till våra utbildningar.

I ledningsgruppen, som har ett stort inflytande över skolan och dess utbildningar och kurser, sitter verksamhetschef (utbildad skräddare och mönsterkonstruktör), representanter från arbetslivet, samt en representant från skolväsendet med god kunskap om relevanta utbildningar och pedagogik. Dessutom ingår två utbildningsledare som var och en har spetskompetens inom de utbildningar vi bedriver inom Yrkeshögskolan och som de ansvar för. I ledningsgruppen sitter även studeranderepresentanter från våra yrkeshögskoleutbildningar. Ledningsgruppens ledamöter revideras årligen; allt för att Stockholms Tillskärarakademi ska ha en aktuell och relevant kontakt med yrkeslivet inom vår bransch.

Ledningsgruppen består av följande ledamöter:

Annika Westborg

Verksamhetschef, Stockholms Tillskärarakademi, skräddare dam och klänning

Anders Hedén & Jane McAndrew

Inköp, affärsutveckling och organisationsutveckling.

Asha Renberg

Skrädderi

Christina Bager

Mönsterkonstruktör på H&M

Claes Berkes

Ansvarig lärare på inköpsutbildningen på Stockholms Tillskärarakademi, designer på Tiger och grundare av Nakkna

Maria Ahnström

Mönsterkonstruktion

Susanne Strömqvist

Modejournalist på DN och Elle

Åsa Hedenström

Åsa arbetar som mönsterkonstruktör på Lars Wallin Management AB parallellt med lärararbetet på Stockholms Tillskärarakademi.

Två studeranderepresentanter

Representerar respektive Yh-utbildning